Y Harfi

YABAN KEÇİSİ
Rüyada yaban keçisi görmek, kötü bir kadınla, yasak ilişkiye girecek ve mutsuz olacak demektir.;Rüyada görülen keçinin sağlıklı ve irice olması çok para kazanacağına ve servet sahibi olacağına yorumlan. Keçi hasta ve zayıf ise fakir olacağına yorumlanır.

YABAN ÖRDEĞİ
Rüyada yaban ördeği görmek veya satın almak, çok mutlu olacağınız bir davete katılacağınıza yorumlanır. Yaban ördeğinin pişirmek kimsenin çok para kazanacağına ve servet sahibi olunacağına yorumlanır.
YABANCI
Rüyada yeni biri ile tanışmak, yeni bir iş olanağı yakalamak olarak yorumlanır. Rüyada bir yabancı görmek, çok yakında sevdiği biriyle karşılaşır demektir. Yabancıdan bir şey aldığını görmek iyiye yorulur. Yabancıya bir şey verdiğini görmek kötüye yorulur, zarar edeceğinize yorumlanır.

YAĞ
Rüyada yağ görmek, büyük bir saadete doğru emin adımlarla ilerlemekte olduğunuza yorumlanır Hem kendi hem başka insanların yaşamlarını kontrol altına almış bir insana yorumlanır. Bol miktarda sıvı yağ, mutluluğun haberidir.

YAGMUR
Rüyada yağmur görmek daima iyiye yorumlanır. Yağmurda yürümek, sıkıntılarından ve hastalığından sıyrılmak demektir. Bu rüyayı gören kişi İşsizse çok güzel bir iş bulacağına yorumlanır. Para derdi varsa gelecekte para sıkıntısı çekmeyeceğine, aşıksa sevgilisine kavuşacağına yorumlanır.

YAĞMURLUK
Rüyada yağmurluk görmek, daha önce tanışmadığınız bir kimsenin işlerinizde büyük yardımı olacak anlamındadır.

YAHUDİ
Rüyada Yahudi ile konuşurken görmesi, o kimsenin dini görevlerini yerine getirmediğine, dinden çıkacağına yorumlanır.

YAKA
Rüyada yaka görmek, bol paraya ve iş girişimlerinin başarıya ulaşacağına işaret eder. Yakanın sarkık ve buruşuk olduğunu görmek işlerde zarara yorumlanır.

YAKMAK
Rüyada bir şey yakmak servet sahibi olmak demektir. Fakat eşya yanmaz da rengi kararırsa bu derde yorumlanır.

YAKUT
Rüyada yakut görmek ferahlık, mutluluk, sağlık ve güzel yaşama yorumlanır. Kendisine yakut bir yüzük alması evlat sahibi olmasına yorumlanır.

YALAK
Yeni bir aşk yaşayacağınıza işaret eder.

YALAN
Rüyada yalan iyi sayılmaz. Yalan söylediğini görmek düşünmeden yaptığınız işler yüzünden hem kendinize hem de etrafınızdakilere zarar vereceksiniz demektir.

YALDIZ
Rüyasında yaldız gören kimsenin hareketlerine dikkat etmediği taktirde çevrenizdekilere zarar veriyorsunuz demektir.

YALI
Rüyada yalı görmek, emellerine ulaşacağına yorumlanır.

YAMA
Rüyada yama gören kimse bir sorunun üstesinden geleceksiniz demektir.

YAMYAM
Rüyada yamyam görmek, doğru ve iyi niyetli yeni insanlarla tanışacağınıza yorumlanır.

YANAK
İnsanın rüyada yanağını görmesi, bolluğa, hayra ve refaha yorumlanır

YANARDAĞ
Rüyada yanardağın patladığını görmek, genç bir erkek için, yeni tanıştığı birisiyle aşk yaşayacağına ama bu aşkın mutluluk getirmeyeceğine yorumlanır. Bu rüya orta yaşlı biri için, gönülsüz olarak çevresinin değişeceğine işaret eder. Genç bir kadın için ise, çok seveceği iyi fakat iyi huylu olmayan birisiyle evleneceğine yorumlanır. Bir yanardağın gürültüyle faaliyete geçmesi önemli birisiyle bir sorun hakkında görüşme yapmak demektir.

YANGIN
Yangın rüyaları birkaç şekilde yorumlanır. Rüyada bir konağın yandığını görmek, uzaktan sizi tedirgin edecek haber alacağınıza yorumlanır. Kendi evinin yandığını görürse, işlerinde büyük zarar edecek ve sağlığı bozulacak demektir. Eşyalarının yandığını gören kişinin el attığı her işte başarılı olacağına yorumlanır. Yanan şeyden sadece beyaz dumanlar çıkıyorsa, bu herkesi ilgilendiren bir olaydır. Kara duman çıkıyorsa, büyük derttir. Yangında sadece alev gözükmesi, zengin olunacağına yorumlanır.

YANKESİCİ
Yankesici tarafından soyulduğunu gören kimsenin harekelerine çeki düzen vermesi gerektiğini belirtir.

YANKI
Rüyada sesinin yankılandığını duyan kimse zor günler geçirecek ve bu zorluklar onu çok üzecek demektir. Bu rüyayı gören kimsenin kararlar alırken daha dikkatli olmalısınız demektir.duysanız, zor günler geçireceksiniz. Özellikle önemli konularda acele karar vermekten kaçının.

YAPRAK
Yeşil yaprak murada ermek anlamındadır. Sararmış, kurumuş, bir yaprak hayal kırıklığı yaşamak demektir. Bir ağacın, dalın yapraklanması, istediğiniz şeylerin olacağını işaret eder.

YARA
Rüyada yara genel olarak para kazanmak zengin olmak sayılır. Rüyada bir erkek kendisini yaralamış gördüyse yakınları onu hatalı işlere atılmaktan kurtaracaklar demektir. Rüyayı bir kadın görüyorsa, sevgilisi veya kocası tarafından aldatıldığına işaret eder.

YARASA
Rüyada yarasa görmek, aslında kötü şansa, hastalığa yakalanmaya ve tehlikeye yorumlanır. Ancak yarasa görmek amacınıza ulaşmak için çok emek harcamanız gerekir şeklinde de yorumlanabilir. Rüyada yarasa görmek, kötü işlere atılmaya ve yaşamda kötü değişiklikler yapmaya yorumlanır. Beyaz yarasa ölüme yorulur.

YARDIM
Birine yardım etmek, iş hayatında yükselip, hep çıkmak istediğiniz makama ulaşacağınızı işaret eder. Eğer rüyanızda size yardım ediliyorsa, gerçek yaşamda da bir iyi arkadaşınız size yardım edecek demektir.

YAS
Rüyasında yas tuttuğunu gören kimse sıkıntı ve dertlerinizden kurtulacak, rahat bir döneme girecek demektir.

YASTIK
Rüyada yastık görmek, genç bir erkek için; çok yakında önünüze çıkacak bir fırsatı iyi değerlendirirseniz mutlu ve rahat bir yaşam sürersiniz demektir. Orta yaşlı bir erkek için bu rüya çok eğleneceğiniz ve rahatlayacağınız bir tatile çıkmak anlamındadır. Bekar bir kadın için rüyada yastık görmek için parası olan ve iyi huylu birisiyle evlenmeye yorumlanır. Evli bir kadın içinse bu rüya çok iyi bir arkadaş sahibi olamaya yorumlanır.

YATAK
Rüyada yatak görmek, yeni bir aşk macerasına atılacağına yorumlanır. Genelde yatak rüyası görmek yola çıkmak anlamındadır. Temiz bir yatak görmek, güzel ve eğlenceli bir tatile çıkacak demektir. Rüyada eve yatak almak rüyayı gören bekarsa, istediği kimseyle evleneceğine yorumlanır. Yatağını satan veya atan kişi eşinden istifa eder demektir.

YATAKHANE
Etrafınızda işinizdeki başarıları kıskanan insanların bulunduğunu işaret eder.

YAY
Sağlığınızın düzeleceğini bildirir. Eğer sağlığınıza dikkat ederseniz bir daha ciddi bir hastalık geçirmeyeceksiniz demektir.

YAYLA
Rüyada yayla görmek işinizi değiştireceğinize işaret eder.

YAZAR
Rüyada yazar olduğunu gören kimsenin işleri düzelecek, şansı açık olacak demektir.

YAZI
Rüyada yazı yazmak sahtekar bir kimsenin etrafınızda olduğuna ve size zarar verecek komplolar kurduğuna işaret eder.

YELEK
Rüyada yelek görmek, dertlerle uğraşmak anlamına gelir.

YELPAZE
Rüyada yelpaze rahata, sıkıntıdan ve kavgadan kurtuluşa, yoksulluktan varlığa yorumlanır.

YEMEK
Tek başına yemek yemek , kötü bir haber alacağınıza yorumlanır. Hareketlerinize dikkat etmeniz gerektiğini de belirtir. Birçok insanla yemek yediğinizi gördüyseniz, bolluğun ve refahın habercisidir. Kazanç elde edip, kazancınızı başka insanlarla paylaşacaksınız.

YEMEK PİŞİRMEK
Rüyada yemek pişirmek, istediklerine kavuşmaya yorumlanır.

YEMİN
Rüyada yemin ettiğini görmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize yorumlanır.

YENGEÇ
Rüyada yengeç görmek, sert tutumlu, geçimi zor birine yorumlanır.

YER ALTI
Rüyada yeraltında olduğunu görmek, bir konuyu olduğundan çok büyüttüğünüzü bildirir.

YETİM
Rüyada yetim biri görmek, düşünmeden yaptığınız hareketler nedeniyle çevrenizdeki insanlara zarar verir demektir.

YIKANMAK
Rüyada yıkanmak, hastalık ve dertlerden sıyrılmaya, kulak yıkamak güzel, hayırlı haberler almaya yorumlanır.

YIKMAK
Bir evin yıkıldığını görmek, o kişinin öleceğine, eski bir evin yıkıldığını görmek, dert ve üzüntüye yorumlanır. Rüyayı kadının evin tavanının yıkıldığını görmesi, kocasının ölümüne yorumlanır.

YILAN
Rüyada yılan görmek her türlü düşman demektir. Çok zehirli oldukları bilinen engerek, kobra, gibi yılanları görmek çok daha da tehlikeli düşman demektir. Rüyada yılanı evde görmek düşmanın size kötülük yapacağına yorumlanır. Bu rüya karı:kocanın kavga etmesine işaret eder.

YILAN BALIĞI
Rüyada yılan balığı görmek,etrafınızdaki kimselerin sizi kıskanacağına işaret eder.

YILBAŞI
Yılbaşı ile ilgili rüyalar evlenmeye ve aşka yorumlanır.

YILDIRIM
Rüyada yıldırımın eve düşmesi, evdekilerin zor, sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorumlanır. Size yıldırım düştüğünü görmek, çok önemli bir hastalığa yakalanacağınızı belirtir.

YILDIZ
Rüyada yıldızlı gökyüzü gören kimsenin , mutlu olacağına, şansının iyi olacağına ve para sıkıntısı çekmeyeceğine yorumlanır. Yıldız kayması ise, kötü haber almak demektir.

YOĞURT
Rüyada yoğurt görmek, yemek, zengin olmak ve uzun yaşamak demektir.

YOKUŞ
Bir kimse rüyada bir yokuşu çıkıyorsa, olaylar karşısında daha güçlü olmalı, ve güçlüklere dayanmalı demektir.

YOL
Rüyada dar veya taşlı yolda yürümek, bazı kavgaların başınızdan geçeceğine işaret eder. Kenarları çiçekli bir yol görmekse, aşk yaşamınızda güzel bir ilişkiye başlayacaksınız demektir.

YOLCULUK
Yolculuğa çıktığını görmek ve ya da arsa alacağınıza işarettir. Deniz yolculuğuna çıkmak, muradınıza ereceğinizi bildirir.

YONCA
Rüyada yonca görmek, çok güzel bir paraya kavuşmaya yorumlanır. Yonca bulmak hayal kırıklığı yaşayacağınıza yorumlanır. Rüyasında yonca tarlasında yürüyen gören genç bir erkek hayatında başarı kazanmak için harekete geçeceğine işaret eder. Evli kadınlar için yeni bir eve taşınmaya yorumlanır.Orta yaşlı kimse için işlerinde çok başarı kazanacağına ve yükseleceğine yorumlanır. Genç kızlar için bu rüya evliliğe işaret eder.

YORGAN
Rüyada yorgan gören kişi mutlu olacak demektir. Akıllıca davranmak rahat bir geleceğe sahip olmanızı sağlayacak demektir. yorumlanır.

YOSUN
Rüyada yosun görmek, gereksiz işlerle uğraşarak, vaktinizi boşa harcadığınıza, daha önemli işlerle meşgul olmanız gerektiğine yorumlanır. Bu rüyayı genç kız görürse ilerde çok mutlu olacağına işarettir. Kadınlar görmüşse, uzun süredir görmediği bir arkadaşıyla karşılaşacağına yorumlanır.

YUFKA
Rüyada yufka görmek çektiğiniz sıkıntılardan kurtulacağınıza ve rahat ve huzurlu bir hayat göstereceğinize işaret eder.

YULAF
Rüyada yulaf görmek, beklenmedik miktarda para kazanmak demektir.

YULAR: Rüyada yular görmek, birisinden pahalı bir hediye alacağınızı belirtir.

YUMURTA
Rüyada yumurta zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Ayrıca evliliği de işaret eder.

YUMAK
Rüyasında yumak gören kimsenin işleri daha da karışacak demektir.

YUMRUK
Daha önce size kötülüğü dokunan bir insandan intikamınızı alacağınıza işaret eder.

YUNUS
Rüyada yunus balığı görmek, mutlu ve huzurlu bir evlilik yapacağınıza işaret eder.

YUVA
Rüyada bir kuş yuvası görmek, aile yaşamında huzura yorumlanır. Bekar biri bu rüyayı görürse, yakında güzel bir evlilik yapacağına yorumlanır.

YÜK
Rüyasında yük taşıyan bir kişi yüksek bir makama yükselir anlamındadır.

YÜN
Rüyada yün görmek, helal yoldan para kazanacağınıza işaret eder. Yün doldurmak, yakında evlilik yapacağınıza işaret eder.

YÜRÜMEK
Düz ve doğru bir yolda yürüdüğünü görmek o kişi hayatında çok olumlu değişiklikler yapacağını belirtir. Başı önde eğerek yürümek, ömrünün uzun olacağına yorumlanır. Yağmur altında yürümek, ihtiyarlığında çok rahat ve mutlu bir yaşantı süreceğine işaret eder.

YÜZMEK
Rüyasında yüzdüğünü gören kişi çok başarı kazanacağı iş yolculuğuna çıkacaktır. Kirli suda yüzdüğünü gören kimse kötü yollardan para kazanacak anlamındadır. Dipten yüzmek işleri herkesten gizleyerek yürüttüğünüzü işaret eder.

YÜZÜK
Rüyada yüzük görmek, iyiye işarettir. Yüzük takmak, yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır. Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir.

Hiç yorum yok: