D Harfi

DAĞ KEÇİSİ
Şahsiyetten yoksun ve ahlaksız bir kişiyi temsil eder.Etinden yemek devletten haber alacaksınız anlamına gelir.

DAĞ YOLU
Sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtulacağınıza ya da başkalarına karşı düzenbazlığa işarettir.

DAĞ
Rüyada dağ genelde hayra yorulur. Bir dağa tırmandığını gören kimse, çok büyük emek vererek, kendi gücüyle hedeflediği şeylere ulaşacak demektir. Dağdan yuvarlanmak veya düşmek kendi gayretiyle çıktığı mertebeden yine kendi hataları yüzünden ayrılmak anlamındadır. Dağları seyretmek, üstesinden gelmesi zor olan bazı işleri çözdüğünüz için ödüllendirileceğiniz anlamına gelir.

DAİRE
Bir dairede çalışıyor görmek tayin olacağınız anlamındadır ancak bu tayin sizin isteğiniz dışında gerçekleşecek. Genç biri için ya düğüne ya da bir eğlenceye işarettir. Yaşlı biri için eline toplu bir para geçmesi demektir.

DAKTİLO
Farkında olmadan yaptığınız hataların sonunda size yarar geleceğine işarettir. Dul bir kadın için varlıklı ve iyi kimse ile evleneceğinize ve mutlu olamayacağınıza işarettir. Bu rüyayı görürseniz ertesi günü neşeli geçirirsiniz.

DALGA
Rüyada dalgalı deniz görmek başarının zorluklarla mücadeleler sonrasında geleceğini belirtir. Bekar biri için bu rüya aşk hayatında sorunlar yaşanacağına işarettir. Dalgalarla boğuşan bir insan, çok önemli bir fırsatı değerlendirerek birden yükselir anlamındadır. Dalgalı denizde yüzmek bol para kazanmak demektir. Dalgaların kıyıya çarpması uzaklardan bir kısmet geleceğini haber verir.

DALMAK
Denize dalmak riske girmemelisiniz yoksa mal kaybına uğrayabilirsiniz demektir.

DAL
Yapraklarla dolu dallara bakmak, sabırlı olursanız muradınıza ereceksiniz demektir.

DAMLA
Yağmur damlası görmek bereketinizin sürekli bol olacağı ve sizinde kanaatkar olduğunuzu belirtir.

DANA
Çevrenizdekilerin ve yakınlarınızın saygısını, sevgisini ve güvenini kazanıp, para açısından ferahlığa kavuşacağınız anlamındadır. Dana almak bol kazanç ve saygı görmek demektir.

DANS
Bu rüyalar iyi yorulmazlar. Ancak rüyasında güzel bir yerde, çok tatlı bir müzik duyarak dans edenleri seyreden insan için bir kısmet var demektir.Dans hatalı düşünceler, duygular nedeniyle sıkıntıların geleceğini belirtir. Rüyasında dans ettiğini gören kimse zor duruma düşecektir.

DANTEL
Bir düşmanınızla problemler yaşayacaksınız demektir. Güzel işlenmiş dantel, iyi haberlerin işaretidir. Dantel örmek bir şeylerin ters gideceğini ve bu nedenle para bakımından sıkıntılı günler yaşayacağınızı belirtir.

DARBUKA
Üzüntü ve kedere, bununla yansıra üne,evliliğe ve kayıp bir kişinin geri dönmesine veya küçük de olsa bir hediye alacağınıza haber verir.

DAVET
Bir yere davet aldığınızı görmek, iyi olmayan bazı olaylarla karşılaşacaksınız demektir.

DAVUL
Davul görmek, insanlarla iyi ilişkiler kurup birçok arkadaş sahibi olacağınız anlamındadır. Uzaktaki bir akrabanızdan mutluluk veren haber geleceğine ve yaşamınızı değiştirecek beklenmedik bir olayla karşılaşacaksınız demektir işarettir.Davul sesi duymak, uzaklarda yaşayan bir arkadaşınızın yardıma ihtiyacı olduğunun belirtisidir.

DEDEKTİF
Yakında paraya kavuşacaksınız ve iş yaşamınızda bazı başarılar kazanacaksınız demektir. Rüyayı gören kadınsa, aşk hayatında sıkıntılı bir dönem olacağına yorulur. Ummadığınız bir zamanda kötü bir haberle üzüleceğinize işaret eder.

DEFİNE
Hiç ummadığınız zamanda para ya da bir mirasa yorumlanır. Bazılarına göre de karşılıksız bir aşka işarettir. Define soymak ticarette zarar etmeye, üzüntüye ve yolculuğa yorulur.

DEFTER
İş yaşamınızda çok yoğun olacağınıza önünüze gelen bu fırsatlardan faydalanacağınıza yorulur.

DEĞİRMEN
Hane halkının sıkıntı ve darlıktan kurtularak bolluk ve berekete kavuşması demektir. Başka yoruma göre de, gizli kalan bazı şeylerin ortaya çıkması, iş yaşamında da başarı demektir. Değirmenci görmek hasta (sakat) bir çocuğun doğumuna işaret eder.
değiştireceğinize işaret eder.

DELİ
Rüyasında deli gören kimse, yeni birisiyle tanışır. Bir delinin bir şey vermesi kısmet olarak yorumlanır. Rüyasında delirdiğini gören kimse bir konuda isabetli bir karar vererek ve çevresinde hayranlık uyandıracak.

DENİZ
Deniz rüyaları iyiye yorumlanır. Masmavi engin deniz, insanın yaşamına anlam katacak olgunlaşmasını sağlayacak uzun bir yoldur. Dalgalı bir deniz mutluluğun sıkıntıların atlatılmasından sonra gerçekleşeceğini belirtir. Denizde yüzdüğünü gören kişi peş peşe yolculuklara çıkar demektir.

DEPREM
İş yaşamınızda sıkıntılar yaşayacaksınız demektir. Ülkeler arasında savaş çıkacağı şeklinde de yorumlanır.

DERİ
Deri ile ilgili bir rüya görmek hem iş hem aşk hayatında başar kazanacaksınız demektir.

DEVE
Bazı sorunlarla karşılaşacaksınız anca sabrederseniz ve yılmazsanız bu sorunları aşabilirsiniz demektir. Bir deveye sahip olduğunuzu görmek, para durumunuzun iyileşeceğini ve elinize para geçeceğini belirtir.

DEVEKUŞU
Herkesten habersiz bol para kazanacak ve zengin olacaksınız. Bazı insanlar paranız için sizinle ilişki kurmaya çalışabilir.

DİLENCİ
Dilenciyle konuşmak başarıda hoşgörü ve iyi duyguların rol oynayacağı anlamına gelir.Rüyada dilenci görmek işlerin yakın zamanda düzeleceğine işarettir. Dilenciye sadaka vermek sorunların artık geride kalacağı anlamındadır.

DİŞ
Hastalığa yakalanacağının işaretidir. Dişlerinizin döküldüğünü görmek, yakında kötü bir haber alacağınız anlamındadır.

DİŞÇİ
Bir arkadaşınızın dişçi olduğunu ve sizi muayene ettiğini gördüyseniz o arkadaşınıza güvenmemeniz gerekir demektir.

DOĞUM GÜNÜ
Doğum günü pek hayra yorulmaz. Bu rüya şanssızlık ve fakirlik anlamındadır.

DOĞUM
Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulmak demektir. Rüyasında doğum yapan kadın sıkıntılarından kurtulur anlamındadır. Doğum ağrısı çekmek zor ve kötü günlerden sonra güzel günlerin geleceğine yorumlanır.

DOKTOR
İş yaşamınızda bazı düşmanlara sahipsiniz demektir. Rüyayı gören kadınsa sağlık sorunları anlamındadır.

DOMUZ
Uğursuzluk demektir.

DONDURMA
Dondurma yemek başarının işaretidir. Dondurmanın erimesi hayalleriniz gerçekleşmeyecek anlamındadır.

DUDAK
Dolgun yumuşak dudaklar, mutluluğu ve gücü haber verir. Sevginize karşılık alacaksınız sevdiğinizde sizi sevecek demektir. İnce dudaklar, bütün sıkıntılardan kurtulacağınızı belirtir.

DÜĞME
Yeni düğme, varlıklı ve insanlara ve size karşı saygılı biriyle evleneceksiniz demektir. Eski, kırık düğme, hastalık ve zarar anlamındadır.

DÜĞÜN
Mutluluğun geleceğini haber verir. Kendi düğününü görmek, uzakta yaşayan bir yakınınızdan kötü haber alacaksınız demektir.

3 yorum:

Admin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Admin dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Sayfanızı ilgiyle takip ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Kaliteli ve uzun ömürlü sineklik için bütün platformlardan Sinax'a ulaşabilir ve teklif alabilirsiniz.. http://www.sinax.com.tr