O Harfi

OBA
Rüyada bir ırmak kıyısında ve yeşillikler içerisinde kurulmuş bir oba görmek büyük bir mutluluğa ereceğinize yorumlanır.

OBJEKTİF
Rüyasında fotoğraf makinesi objektifi gören kişide, nazar olacağına yorumlanır.

OCAK
Rüyada boş ocak görmek henüz hayata geçirmediğiniz plan halinde olan bir iştir. İçinde kömür bulunan ocak, iş yaşamınızda verdiğiniz emekler sonrasında olumlu değişiklikler olacak demektir. Bir ocağın sönmesi, işte bozulmaya, aile yaşamınızda sıkıntıya işaret eder.

ODA
Rüyada oda görmek giriştiğiniz işte, zor da mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza yorumlanır.

ODUN
Rüyada ateşe odun atmak, genç bir erkek için arkadaşının ihanetine Orta yaşta ise mevki sahibi olmasına yorumlanır. Evliler için para sıkıntısının neden olacağı kavgaya yorumlanır.

OFİS
Rüyasında ofis görmek Sevgilinize göz koyan birilerinin olabileceğine işarettir.

OĞLAK
Oğlak görmek, erkek çocuğa yorumlanır. Oğlağın kesildiğini görmek veya yemek kendisinin veya akrabasının bir erkek çocuğunun öleceğine işarettir.

OĞUL
Rüyasında oğlu olduğunu gören kimse şanslı bir döneme girecek demektir. Rüyasında kendi oğlunu görmek, sıkıntılı bir döneme gireceğinize işaret eder.

OJE
Rüyada oje görmek, süse aşırı derecede düşkün olması ve bu düşkünlüğün etrafındakilerce kötü karşılandığını işaret eder.

OK
Rüyada ok görmek, bir hizmet için başka memleketlere gönderilen elçilere, mektuba, düşmana karşı, kuvvete yorumlanır.

OKLAVA
Rüyada oklava görmek Oklava iyi , çalışkan, dürüst, hizmetkar olarak tanımlanır. Oklavayla hamur açmak, emeğinizin ve çalışkanlığınızın karşılığını işaret eder. Oklavanın kırıldığını görmek gören kimsenin birine darılması demektir.

OKUL
Rüyada okul görmek, kültür bakımından yeni ve engin olanaklarla karşı karşıya kalacağınıza yorumlanır.Yetişkin birinin okula gittiğini görmek kimsenin davranışları hatalıdır. Rüyada okul görmek öğreneceği yeni bilgiler sayesinde hayatına yeni bir yön verir.

OKUMAK
Rüyasında kitap okuyan kimse, çevrenizdeki insanları etkileyeceğinize işaret eder. Ufak sorunları çok büyüttüğünüze de yorumlanır. Gazete okumak, sırlarınız saklayamadığınıza işaret eder.

OLUK
Sıkıntılarınızdan ve dertlerinizden kurtulacaksınız demektir. Oluktan temiz su akması, işlerinizde başarı kazanacaksınız, bol para kazanacaksınız anlamındadır. Oluktan kirli su akması arkanızdan size komplo kuran insanların bulunduğunu haber verir.

OKYANUS
Rüyada sakin okyanus görmek, iş yaşamında büyük başarılar kazanmak demektir. Dalgalı okyanus görmek ise, bazı sıkıntıları belirtir.

OLTA
Rüyasında olta gören kişi iş yaşamında büyük bir fırsat yakalayacak şeklinde yorumlanır.

OMLET
Rüyada omlet görmek, bir ziyafete davet edileceğinizin işareti olarak kabul edilir.

OMUZ
Rüyada omuz görmek bazı kimselerin sorumluluklarını ve geçimini üstünüze alacağınıza işaret eder.

ONBAŞI
Rüyada onbaşı görmek, yaşamında başarı kazanılacağına yorumlanır.

OPERA
Rüyada operaya gitmek sevdiğiniz arkadaşlarınızla eğlenceli zaman geçireceksiniz demektir. Uzun süredir kötü giden işlerinizde başarı sağlayacağınıza işaret eder.

ORAK
Çevrenizden bir kişinin öleceğine yorumlanır. Orakla ot biçmek düştüğünüz zor durumda dostlarınızın yardımını alacaksınız demektir.

ORDU
Rüyada ordu görmek, bozgunluğun önlenmesine; orduda bulunmak düşmanlar tarafından yapılacak bir saldırıya yorumlanır. Aynı zamanda aile içinde bazı sıkıntıların yaşanacağına yorumlanır. Sıkıntıların aşabilmek için desteğe ve güvene ihtiyacınız var demektir.

ORKİDE
:Çok güzel bir haber alacaksınız, aldığınız bu haber sizin hayatınızı değiştirecek demektir.

ORMAN
Orman içerisinde yürümek veya ağaç kesmek, işlerini yoluna koymak ve için bütün zorlukları aşmaya yorumlanır. Ormanda kaybolmak, iş yaşamınızda zorluklara işarettir. Yeşil bir orman görmek, elinizi attığınız işlerde başarı kazanacağını işaret eder.

ORUÇ
Rüyada oruçlu olarak görmesi, adağını yerine getirmeye yorumlanır. Oruçlu bir kimseyi iftar açarken görmek, o kimsenin iyi bir insan olmasına veya bir yere seyahat etmesine yorulur. Kendisini oruçlu görmesi, o kimsenin tövbeye edeceğine yorumlanır.

OT
Rüyada ot topladığını görmek fakirlikten kurtulup, zenginleşeceğine yorumlanır. Güzel kokulu ot görmek sıkıntılı bir olayın haberidir. Otların arasında yatmak yalnız kalınacağına ve özleme işaret eder.Ot kestiğini görmek de sıkıntılardan kurtulacağınızı işaret eder.

OTEL
Yolculuğa çıkacağınızı işaret eder.

OTOBÜS
Rüyada otobüs görmek, uzun zamandır görüşemediğiniz eski dostlarınızla görüşeceğinizi bildirir. Otobüste yolculuk yaparken görülmesi iftiraya uğrayacağınızı işaret eder.

OTOMOBİL
Rüyada otomobili kullanmak, hayatınızı istediğiniz gibi yaşıyorsunuz demektir. Eğer otomobili başkası kullanıyorsa, hayatınızı başkaları yönetiyor anlamındadır.

OTOPSİ
Otopsi ile ilgili rüyalar, çok kuşkucu birisi olduğunuzu ya da kötü bir haber alınacağınızı işaret eder.

OY
Rüyada oy pusulası görmek, iki seçenek arasında kaldığınıza, birisinin tercih edilmesi gerektiğine yorumlanır.

OYA
Oya yaptığınızı görmek, işlerinizin bozulacağına ve giriştiğiniz işlerden zarar edeceğinize işaret eder.

OYUNCAK
Rüyada her hangi bir oyuncak satın almak, yardımsever bir kişi olduğunuza ve çevrenizdekileri mutlu etmeyi istediğinize yorumlanır. Oyuncakla oynamak iyiliklerinizin istismar edileceğini bildirir.

OYUNCAK BEBEK
Aşk hayatınızda daha ciddi ilişkilere yönelin ;aksi halde hem kendinize hem de karşınızdakine zarar verirsiniz.demektir.

OZAN
Geçmişte kalan günlere özlem duyduğunuza yorumlanır

Hiç yorum yok: